Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La xarxa de grups Leader ARCA inicia una ronda de visites a territori

El President de l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya, Miquel Rovira, ha iniciat una ronda de visites a territori. Rovira, acompanyat de la gerent de l’entitat, es desplaçarà a les diferents seus dels Grups d’Acció Local durant els mesos d’octubre i novembre amb l’objectiu d’asseure’s amb els Presidents i Gerents de cada grup per tal de poder conèixer en primera persona el seu funcionament. Amb aquestes reunions es volen identificar quines són les inquietuds i necessitats dels grups, a més de ser un espai de trobada on compartir informació, buscar un punt de treball en comú i proposar noves actuacions de cara al futur.

Les primeres visites van tenir lloc el dia 17 d’octubre,  quan els representants d’ARCA es van reunir a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp amb Joaquin Calatayud i Clara Santiveri, president i gerent del Consorci Leader Priorat – Baix Camp. Posteriorment es van desplaçar fins a la capital de l’Alt Camp per trobar-se amb Joan Raventós i Jordi Paris, president i gerent del Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia. Finalment, la delegació d’ARCA es va desplaçar fins a la seu del Consell Comarcal de les Garrigues on els esperaven Juli Muro i Ignasi Perramon, president i gerent del Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori.

La propera trobada serà el proper 14 de novembre amb el Consorci GAL Alt Urgell–Cerdanya i el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.