Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La XEMAC cerca persones que necessitin assessorament en temes d'emprenedoria agroalimentària

La Xarxa d’Espais d’Emprenedoria Agroalimentària de Catalunya (XEMAC) busca persones emprenedores que faci menys de cinc anys que han iniciat la seva activitat en temes d'elaboració i transformació de productes en obrador compartit o propi, que estiguin ideant la posada en marxa d'un obrador a la finca o on sigui en l'àmbit privat. Així mateix, la iniciativa està adreçada a persones emprenedores que faci menys de cinc anys que s'han incorporat al sector agrari o que estiguin a punt de fer-ho.

XEMAC.
XEMAC

De la mateixa manera, hi poden optar les persones que estiguin en un canvi d'orientació productiva important (com per exemple passar de cabres de carn a llet o passar de fer cereal a horta) o que estiguin començant a treballar sota la normativa d'algun segell (com per exemple passar d'agricultura o ramaderia convencional a ecològic).

La temàtica dels assessoraments girarà al voltant de temes agraris, registres sanitaris, APPCC, bones pràctiques, màrqueting, comunicació, xarxes i altres aspectes vinculats a la viabilitat econòmica i el model de negoci.

Les persones interessades poden presentar la seva candidatura omplint un formulari en línia abans del pròxim divendres 15 de gener.

Formulari