Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Més de 1.040 participants en les activitats organitzades per "Espais Naturals de Ponent"

Els tallers i activitats organitzats per "Espais Naturals de Ponent" han aplegat més de 1.040 participants durant el 2017. S'han realitzat un total de 26 activitats per descobrir els diferents espais amb l'objectiu de promocionar-los, per tal que el públic tingués l'oportunitat de visitar els diferents indrets, i alhora divulgar i sensibilitzar sobre els valors naturals.

Per abastar el màxim d'interessos possibles es van dividir les activitats en tres tipus diferents. En primer lloc, activitats de caire naturalístic. En aquest eix es van organitzar 8 anellaments d'ocells, 2 tallers d'elaboració de caixes niu, 8 caminades de diferents temàtiques naturalístiques i 3 sessions nocturnes de descoberta dels ratpenats. En segon lloc, 4 activitats de caire cultural per gaudir dels espais naturals a través dels sentits, combinant l'element musical, la posta de sol i la gastronomia de productes locals. I finalment, activitats de caire ludicoesportiu de baix impacte. En aquest eix es va realitzar una trekorientació i es va crear un geocaching, per tal d'interconnectar tots els espais.

Les activitats amb més èxit van ser el concert de "El Petit de Cal Eril" als Secans Belianes-Preixana, amb 190 espectadors; i el concert de "Renaldo & Clara", amb 180 assistents, a la Serra d’Almenara

FONT: Espais Naturals de Ponent