Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Més de 250 assistents a la jornada "Educació amb l’entorn i desenvolupament rural"

El passat dilluns, 29 de juny, es va celebrar la jornada "Educació amb l’entorn i desenvolupament rural. Presentació de recursos pedagògics dels projectes Leader", organitzada per l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), en col·laboració amb l’Associació Leader de Ponent, el Consorci GAL Noguera - Segrià Nord i el Programa Escoles Verdes, en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Una jornada on vam poder gaudir de les reflexions del Sr. Francesco Tonucci, pedagog italià de referència, així com de les presentacions de tres projectes Leader (Gustum, FER i Espais Naturals de Ponent) i del Programa Escoles Verdes. La sessió, realitzada en línia, va comptar amb més de 250 assistents.

A continuació podeu consultar tots els continguts que es van tractar:

Addicionalment, també podeu consultar el Dossier de Recursos_Educatius_dels Projectes_Leader, on trobareu altres projectes que també ofereixen recursos educatius a les escoles (edició curs 2019-2020).

#educacioientorn - #educaciovivencial