Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Més de 5.000 visitants al Mercat Gustum

Més de 5.000 visitants al Mercat Gustum.

El passat dia 23 de setembre, en motiu de la 9a Fira de l’Ametlla, va tenir lloc un mercat de producte local organitzat pel projecte Gustum amb l’objectiu de  promocionar i donar a conèixer els productes agroalimentaris de qualitat elaborats al territori. La jornada va ser inaugurada pel Sr. Josep Maria Pelegrí, Conseller del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Un total de 12 paradistes (Xolis d’Adons, Coques el més bo de Lleida, Formatge Vilavella, Casa Patau, Vinagres Badia, Mas d’en Nogues,Cal Senzill, Galetes El Rosal, Oleic Bobera, Ecoplanter, Naturalment Bo i Xocolata Aynouse) van exposar els productes elaborats a diferents comarques de Lleida. Per tal de protegir i garantir la qualitat del producte tant a consumidors com a productors, cada una de les parades disposava d’una fitxa identificativa que mostrava les característiques i l’autenticitat del producte. A més, va servir perquè el públic assistent pogués conèixer la procedència i origen dels productes exposats.

Els resultats satisfactoris d’aquesta primera experiència motiven al projecte Gustum a treballar per reproduir aquest tipus de mercats i accions en altres fires i poblacions que afavoreixin el desenvolupament rural i la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat.

 

FONT: projecte GUSTUM