Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Més de 50 activitats LEADER aquest octubre a Catalunya

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya va seleccionar 11 Grups d’Acció Local (GAL) per a aplicar el Desenvolupament Local Participatiu Leader en el marc del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020.
 
Un dels objectius principals dels GAL és la dinamització territorial i la divulgació dels seus projectes més estratègics i bones pràctiques. Una tasca, aquesta darrera, que implica l'organització d'actes, jornades i presentacions per a donar a conèixer els projectes i les activitats que impulsen al territori. 
Entre les actuacions d’aquest mes d'octubre, cal destacar la celebració de la "Green Week", que tindrà lloc del 17 al 21 al territori de l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central; el cicle de jornades "Les construccions de pedra seca, un valor afegit per al territori", en el marc el projecte estratègic d'ADRINOC "COL·LABORAxPAISATGE"; i l'acte per a commemorar el "Dia Internacional de la Dona Rural", que organitza el propi Departament d'Agricultura el dia 21 d’octubre; entre d'altres
 
Es poden consultar tots els actes organitzats pels grups GAL a www.desenvolupamentrural.cat