Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Miquel Rovira ha estat escollit nou president del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais d’Interès Natural del Ripollès (CEINR)

Miquel Rovira, actual president del Consell Comarcal del Ripollès, ha estat escollit nou president del Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais d’Interès Natural del Ripollès (CEINR).
El nomenament es va produir ahir per unanimitat al Consell Plenari del CEINR, que té la seu a Ribes de Freser, després d’acceptar la renúncia del fins ara president, Marc Prat. Prat ha renunciat al càrrec per incompatibilitat professional amb la tasca que exerceix com a cap de Gabinet del President de la Diputació de Girona.

Miquel Rovira ha agraït la feina del president sortint i ha demanat la implicació i la col·laboració de tothom per tirar endavant la tasca del Consorci, que està format pels dinou ajuntaments del Ripollès, el Consell Comarcal del Ripollès, el Consorci Ripollès Desenvolupament, la Diputació de Girona, la Mancomunitat de Monts de la propietat privada de Castellar de N’Hug i dos representants dels Serveis Territorials de Medi Ambient a Girona.

FONT: Consorci Ripollès Desenvolupament