Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Mollerussa prepara la 141ª Fira de Sant Josep

Bones expectatives del certamen agrícola que es celebrarà del 16 al 19 de març a Mollerussa.

Fira de Mollerussa, entitat organitzadora del certamen agrari lleidatà “Fira de Sant Josep”, ultima ja la que serà la 141ª edició d’aquesta convocatòria reconeguda com la Fira Catalana de la Maquinaria Agrícola i que es celebrarà del 16 al 19 del proper mes de març. El certamen, cita esperada e ineludible per al professional agrícola i ramader, va reunir a la passada edició 280 expositors directes, xifra que l’organització confia mantenir aquest any, així com més de 180.000 visitants atrets per l’important parc expositiu amb les darreres novetats i tendències per al sector.

Trobada professional de referència, la Fira de Sant Josep ocupa any rere any una superfície entorn dels 25.000 m2, distribuïts en espais diferenciats i per sectors. La fira disposa d’un Recinte Exterior, a on s’ubica la maquinaria agrícola i complements per a l’agricultura i la ramaderia; els Pavellons Firals, destinats a complements per a l’agricultura i la ramaderia, entitats, alimentació i multisectorial, i  el Saló de l’ Automòbil, ubicat al Recinte Piscines.

Jornades Tècniques i Borsa Interpirenaica de Cereals:
El certamen es complementa amb un interessant programa paral•lel de jornades tècniques, sessions formatives i altres activitats dirigides al professional i que s’iniciaran un dia abans de la inauguració del certamen, el divendres dia 15 de març i s’allargaran fins el dimarts dia 19. Entre els temes que es tractaran es troben la utilització de l’energia fotovoltaica per autoconsum; les noves varietats, preus i mercats en farratges, proteaginoses i oleaginoses, o la internacionalització del producte agroalimentari. També s’abordaran temes ramaders com el sistema de gestió de les dejeccions; la gestió telemàtica, o les eines  per millorar la competitivitat de la ramaderia catalana.
Destacar també la celebració, el divendres dia 15, de la 12ª Borsa Interpirenaica de Cereals, important trobada professional que posa en contacte productors, cerealistes, ramaders, fabricants, integradores, industrials i consumidors. Al voltant de 300 professionals procedents d’Espanya, Suïssa i França participen any rere any en aquesta convocatòria.

Font: Fira de Mollerussa