Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Nansaemprende: concurs d'Emprenedors

NANSAEMPRENDE és una iniciativa orientada al foment i promoció de projectes empresarials a la vall del Nansa i Peñarrubia i les comarques de Saja-Nansa i Liébana. La seva finalitat és proporcionar als futurs promotors l'ajuda necessària per potenciar la creació i correcta gestió de les seves empreses. Per això s'ofereix als participants la possibilitat d'identificar el seu potencial emprenedor, formar-se en tècniques bàsiques de gestió i analitzar la viabilitat dels seus projectes empresarials, mitjançant el disseny de plans de negoci.
Els emprenedors, comptaran amb un tutor experimentat i participaran en un concurs per equips, dotat de tres premis per a la posada en marxa dels projectes.

A qui s'adreça NANSAEMPRENDE?

NANSAEMPRENDE s'adreça a promotors o empresaris, individuals o en equip, que tinguin una idea de producte o servei susceptible de ser explotat empresarialment en algun dels 6 municipis acollits al Programa i que ha de complir amb alguna de les següents premisses: ser resident de la vall del Nansa o Peñarrubia, que el domicili social de l'empresa candidata estigui en la zona d'influència o que l'objecte de la candidatura es desenvolupi en aquests municipis.
Es realitzarà una convocatòria oberta a la societat en general i específicament als col·lectius identificats com a prioritaris perquè presentin les seves propostes.

Entre els candidats es seleccionaran:
- Promotors amb projectes o idees de negoci susceptibles de transformar-se en projectes empresarials per al desenvolupament de la vall del Nansa i Peñarrubia
- Emprenedors, socis potencials per a la posada en marxa de projectes que ofereixin la seva experiència, habilitats i disponibilitat per a la posada en marxa de projectes empresarials a la zona.

Més informació