Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Nova edició del "Concurs d'Idees Emprenedores al Berguedà"

Impulsat per l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, i amb el patrocini de l’Obra Social “la Caixa”, el "Concurs d’Idees Emprenedores al Berguedà" s'ha consolidat com una eina per incentivar el talent creatiu i l'emprenedoria a la comarca.

En la seva cinquena edició, el Concurs s’estructura en dues categories: Premi a la millor idea, amb una distinció única que  premiarà la idea més innovadora i creativa; i la categoria Premi emprenedor/a, amb tres distincions que premiaran els projectes d’empresa més viables, innovadors i amb major potencial de creixement. 

Des de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà es destaquen els percentatges de supervivència dels projectes que s’han presentat en edicions anteriors. Un total de 77 candidatures entre projectes i idees, 52 de les quals s'han posat en funcionament. A la vegada que també es reconeix la implicació i col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i de les entitats col·laboradores, que amb les seves aportacions i serveis contribueixen a la supervivència i la consolidació d'aquests projectes empresarials.

Termini: divendres 28 d'octubre.  

Díptic del concurs
Bases del concurs

FONT: Agència de Desenvolupament del Berguedà