Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Nova edició del projecte "Arranca" per al foment de l'autoocupació juvenil a la Noguera

El projecte Arranca pretén fomentar l'autoocupació entre la població jove de la comarca de la Noguera. En l'edició d'enguany s'han organitzat un seguit de jornades dirigides tant a joves com a empresaris/àries, on es tractaran temàtiques centrades en tècniques de lideratge, disseny i elaboració de discursos públics, i eines per a la millora de l'oratòria, entre d'altres. Un seguit de càpsules formatives on els assistents rebran l'assessorament necessari per a convertir la seva idea en un negoci real, i liderar així els seus propis projectes. 

Aquest 2016 s'han programat un total de 18 jornades on, a més dels tallers formatius, també s'han previst un seguit de visites a diverses empreses del territori on joves i empresaris/àries tindran l'oportunitat de compartir experiències i coneixements. 

Impulsat pel Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord, en el marc del projecte de cooperació ODISSEU, "Arranca" compta amb el suport de l'Oficina Jove de la Noguera i el Consell Comarcal de la Noguera

Per participar a les jornades, cal inscriure's prèviament a:
- Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord:
Tel. 973.448.933 / mcarrera@noguerasegrianord.cat
- Oficina Jove de la Noguera:
Tel. 973.447.570 / noguera@oficinajove.cat

Cartell "Arranca 2016"