Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Nova edició dels Seminaris de Valor Afegit GUSTUM - Sector dels productes artesanals

En el marc del projecte GUSTUM s'ha organitzat una nova edició dels "Seminaris de Valor Afegit". El curs s'estructura entorn 5 jornades formatives, de 4 hores de durada cada una, que es desenvoluparan a les Escoles de Capacitació Agrària (ECA) de Tàrrega, Solsona i el Pallars, i a la seu dels Consells Comarcals de l’Urgell i del Pla d’Urgell.

En aquesta edició, els seminaris estan pensats per als productors i elaboradors artesans, tractant temàtiques clau per a ells com la distribució comercial i el màrqueting, el packaging i la creació de marca, i  els usos de les noves tecnologies per la promoció i la comercialització dels productes, entre d'altres. Cada una d'aquestes jornades comptarà amb experts en la matèria amb una àmplia experiència professional. 

La primera jornada es celebrarà el dia 6 de març al Consell Comarcal de l’Urgell. Amb el títol "Distribució conjunta de productes artesans", Jesus Orduna, formatger i president de Napar Bideak, una cooperativa constituïda fa més de 20 anys, ens parlarà de la seva experiència en l'àmbit de la distribució.
En cas de voler assistir a la ponència, cal comunicar-ho a través d'un correu electrònic a carles.pedros@gencat.cat

Programa dels Seminaris de Valor Afegit GUSTUM - Sector dels productes artesanals

 

INFORMACIÓ: projecte GUSTUM