Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Nova newsletter de la ENRD amb tota l'actualitat europea en l'àmbit del desenvolupament rural

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD) ha publicat un nou butlletí informatiu on recull les notícies i actes més rellevants en l'àmbit del desenvolupament rural a nivell europeu.

En aquest número es detalla la celebració de la primera reunió del "Grup Coordinador" de la ENRD, que va tenir lloc el passat 25 de febrer a Brussel·les. Aquesta trobada marca l'inici d'aquest grup, amb un primer contacte entre els representants que van aprofitar l'encontre per intercanviar punts de vista sobre els temes i les prioritats més importants per al 2015, i com les xarxes europees poden treballar sobre aquests temes a nivell pràctic.

La ENRD també destaca l'avaluació que el nou Tribunal de Comptes Europeu fa de la despesa en desenvolupament rural, tot posant en relleu que "La complexitat de la política de desenvolupament rural i els febles sistemes de control dels estats membres, són les principals causes de l'elevada taxa d'error de la despesa en desenvolupament rural".

Així mateix, en la newsletter d'aquest mes de març també es recullen altres notícies com l'edició d'una sèrie de vídeos animats per difondre bones pràctiques agroecològiques desenvolupades en diferents estats membres de la UE; una nova publicació de "EIP-AGRI" on es presenten nous enfocaments de gestió forestal que asseguraran les múltiples funcions dels boscos sans i sostenibles; així com actes i documentació relativa a les polítiques desenvolupament rural de la UE.

Newsletter ENRD març