Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Obert el període de preinscripció a la "Diplomatura de Postgrau en Dinamització Local Agroecològica" de la UAB

Aquest dimecres, 15 de juliol, s’obre el període de preinscripció a la segona edició de la "Diplomatura de Postgrau en Dinamització Local Agroecològica".

Després de l'èxit de participació i valoració de la primera edició, des de l’organització ja es treballa en la segona edició del postgrau, que mantindrà el format semi-presencial i es realitzarà entre els mesos de gener i juny del 2016. En aquesta segona edició s’introduiran nous continguts i es reforçarà l'estratègia docent, basada en el treball en projectes aplicats a territoris i processos concrets.

Per tal de capacitar l'alumnat en el disseny i la implementació de nous projectes de Dinamització Local Agroecològica, el postgrau combinarà la docència on-line i les classes presencials al voltant d'aspectes teòrics i metodològics, amb les visites a experiències pràctiques de Dinamització Local Agroecològica de referència. 

El curs està organitzat per l'Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC), l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) i l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Més informació