Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Obert un concurs sobre estalvi i eficiència energèticsa vinculat al projecte Eureners3

Una bicicleta elèctrica plegable Q10 City de l’empresa navarresa Quipplan-Mobility, valorada en 1.500€ es el premi del I Concurs “Y tú, ¿qué haces parar ahorrar energía?”, promogut pel projecte de cooperació Interterritorial Eureners3 – Europa y Energía -, finançat pel Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente. Amb una durada de 4 mesos (1 de febrer a 1 de juny), el concurs premiarà la pràctica o mesura d’estalvi energètic a la llar o a la feina més curiosa o destacable.

D’àmbit nacional, el certamen té com a objectiu fonamental sensibilitzar i fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica entre la població i, per tant, la cura del medi ambient. La participació en el mateix es farà exclusivament a través de les web www.eureners.com, on un banner destacat enllaçarà amb les bases del concurs, així com amb el formulari per a la tramesa de les propostes. Hi podran participar totes aquelles persones, sense límit d’edat, que de forma original i creativa posin en pràctica una o diverses mesures d’estalvi i eficiència energètica a la llar oa la feina.

Per a la participació, resultarà imprescindible adjuntar, si més no, proposta escrita i explicativa de la mesura (extensió màxima una cara), si bé es valorarà positivament l’enviament de fotografies i / o vídeos demostratius del funcionament de la proposta.

DISFUSIÓ EN XARXES SOCIALS

El termini establert per a la recepció de propostes abasta quatre mesos, des de l’1 de febrer fins l’1 de juny. Durant tot aquest temps, les xarxes socials adquiriran gran protagonisme ja que animaran i informaran de la participació. Un cop tancat el termini de recepció de propostes, un jurat integrat per un soci de cada grup d’acció local participant del projecte interterritorial Eureners 3 -Asociación Teder, Asociación de Desarrollo Rural Comarca Sierra de Cazorla, Asociación Tierras de Libertad, Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, Asociación Bajo Aragón-Matarraña Omezyma, Asociación Grupo de Desarrollo Rural Sierra de Aracena y Picos de Aroche y Consorcio EDER de Desarrollo Rural de la Ribera de Navarra-determinarà les 5 millors propostes, que es penjaran a la pàgina oficial del projecte a Facebook, perquè puguin rebre votacions o comentaris des del 8 fins al 15 de juny.

PREMI VALORAT EN 1.500 EUROS

La decisió es donarà a conèixer el 18 de juny, data en què es determinarà així mateix, el dia del lliurament de premis. El guanyador del concurs també es donarà a conèixer a través de les xarxes socials Facebook i Twitter i rebrà com a premi una bicicleta elèctrica plegable Q10 City de la signatura navarresa Quipplan-Mobility, valorada en 1.500 euros. Les característiques tècniques d’aquesta bicicleta, així com la seva fabricació i preu la configuren com una de les bicicletes de pedaleig assistit més competitives del mercat. Per conèixer les característiques tècniques i més detalls sobre la bicicleta es pot consultar la pàgina web www.quipplan-mobility.com

 

FONT: Eureners 3