Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Oberta la convocatòria d'ajuts per a la creació de Grups Operatius Supraautonòmics (AEI-Agri)

Oberta la convocatòria d'ajuts per a la creació de Grups Operatius Supraautonòmics (AEI-Agri).

El Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient ha publicat la convocatòria d'ajuts per a la creació i funcionament de Grups Operatius Supraautonòmics de l'"Associació Europea per a la Innovació, en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles (AEI-Agri)".

Podran sol·licitar aquests ajuts les agrupacions d'actors de més d'una comunitat autònoma o d'àmbit nacional, en els àmbits de l'agricultura, la ramaderia, investigació o centres tecnològics, que s'associen per poder abordar un problema concret o una oportunitat, des d'un enfocament multisectorial, partint d'una idea innovadora. D'aquesta manera, les agrupacions que resultin beneficiàries passaran a denominar-se "grup operatiu".

Durant el període de creació del grup operatiu, els membres hauran de definir, dissenyar i redactar el projecte innovador que previsiblement s'executarà en una segona fase. El projecte innovador que es presenti al final del període de creació del grup s'entendrà com la materialització de la feina realitzada durant aquest període i serà condició obligatòria per poder percebre aquests ajuts.

El pressupost total d'aquesta convocatòria d'ajuts és de 6.987.857 euros, amb un límit màxim d'ajuda per agrupació beneficiària de 100.000 euros. La seva intensitat dependrà del producte al que estigui enfocat el projecte, podent aconseguir el 100% de les despeses.

Termini: 6 de maig