Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Oberta la convocatòria del "Premi Medi Ambient 2018"

Oberta la convocatòria del "Premi Medi Ambient 2018".

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha convocat el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2018. Un guardó creat  per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques en l’àmbit de la conservació de l’entorn, i que enguany se centra en la temàtica de l’economia circular.

L’economia circular es fonamenta en el cicle dels materials i defineix un model basat en la prevenció de la generació de residus així com en reutilitzar, reparar, remanufacturar i reciclar els materials i productes existents, en lloc d’utilitzar matèries primeres verges. S’oposa al model lineal de fabricar, usar i llançar.

El Premi Medi Ambient es convoca en les tres modalitats següents:

  • Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental. En aquesta modalitat, el Premi s’atorgarà a projectes d’economia circular que estan en fase preliminar de recerca i desenvolupament i que, per tant, encara no s’han posat a l’abast de la societat ni de la comunitat científica.
  • Iniciatives de protecció i millora del medi ambient. En aquesta modalitat, el Premi s’atorgarà a projectes coherents amb els principis de l’economia circular que ja estan en funcionament i dels quals es pot demostrar el seu impacte social, ambiental, científic i econòmic.
  • Trajectòries de protecció i millora del medi ambient. En aquesta modalitat, el Premi s’atorgarà en qualsevol àmbit d’actuació que fomenti la conservació i la millora del medi ambient en general o d’alguns dels seus elements en particular.

La data límit de presentació de candidatures és el 2 de maig de 2018.
El Premi es lliurarà als guanyadors en un acte públic que es farà el proper 5 de juny en motiu de la commemoració del "Dia Mundial del Medi Ambient".  #PremiMA

Més informació "PREMI Medi Ambient 2018"

FONT: Departament de Territori i Sostenibilitat