Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Oberta la convocatòria per a la cinquena edició dels Premis "Ciències Ambientals"

Aquests premis són una iniciativa impulsada conjuntament pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), per tal de donar a conèixer el paper que el col·lectiu de les ciències ambientals exerceix en les transformacions socials, econòmiques i culturals del segle XXI. Els premis són també un reconeixement a la trajectòria dels estudis ambientals a Catalunya, a la recerca interdisciplinària, a la iniciativa empresarial en el sector del medi ambient i al treball per comunicar els reptes de la sostenibilitat ambiental.

Els Premis "Ciències Ambientals" estableixen cinc categories:

  • Iniciativa empresarial: empreses, emprenedors, organitzacions i entitats, amb seu social a Catalunya, que treballen en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.
  • Comunicació ambiental: ambientòlegs, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals, centres d’educació ambiental i professionals de l’àmbit de la comunicació ambiental, que hagin dut a terme activitats orientades a la societat catalana.
  • Projecte o treball de final d’estudis: estudiants universitaris de darrer curs dels estudis de Ciències Ambientals que imparteixen les universitats catalanes.
  • Activitat de recerca: estudiants dels programes oficials de postgrau (doctorat i màster), personal docent i d’investigació, vinculats a universitats, centres i instituts de recerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat a Catalunya.
  • Treball de recerca de Batxillerat: estudiants que hagin realitzat el Treball de Recerca a un centre d’ensenyament de Catalunya.

El termini per presentar candidatures finalitza el 21 d'octubre de 2016.

Bases de la cinquena edició dels premis "Ciències Ambientals"