Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Organitzen visites a finques i obradors artesans del Solsonès

El CEDRICAT organitza, en el marc del projecte Llavorae.cat, el cicle «DISSABTES A PAGÈS. Visites a finques i obradors artesanals del Solsonès», que tindrà lloc a la comarca del Solsonès els dies 4, 11 i 25 de febrer.

El cicle pretén ser un espai per a l'intercanvi d'experiències, coneixements i creació de xarxa entre empreses productores, elaboradores i col·lectius o persones consumidores dels productes agroalimentaris locals i de qualitat del Solsonès. S'adreça a empreses productores i elaboradores de productes locals i de qualitat de la comarca, petites botigues i restaurants, persones consumidores interessades en aquests productes i també aquelles persones i empreses interessades en iniciar una activitat en aquest sector.

Consisteix en una sèrie de visites en les quals es podran conèixer de primera mà diferents experiències de producció i transformació de productes de qualitat de la comarca, així com les oportunitats i dificultats amb les quals s'han trobat els productors i elaboradors en la seva activitat. En total es visitaran un total de 6 experiències (2 cada dia), que abracen àmbits tan diversos com la producció ecològica de vedella, pollastres o patates; l'elaboració artesanal de pasta fresca o de formatges madurats de llet crua d'ovella; i la producció de llet fresca.

L'assistència a les sessions és gratuïta però cal inscripció prèvia. Es pot assistir a totes les sessions o bé a alguna d'elles per separat. Per a la primera sessió la data límit d'inscripció és el dia 3 de febrer a les 2 del migdia.

Podeu formalitzar les inscripcions o bé consultar dubtes i/o preguntes a través del correu electrònic teresa.auge@cedricat.cat o bé per telèfon (973484320).