Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Participa a la jornada tècnica 'Models viables cooperatius agroalimentaris a la Catalunya Central'

El proper dijous 4 de novembre, de 10 a 11:45 hores, tindrà lloc aquesta jornada tècnica en línia

Jornada 'Models viables cooperatius agroalimentaris a la Catalunya Central'.
Jornada 'Models viables cooperatius agroalimentaris a la Catalunya Central'

El proper dijous 4 de novembre, de 10 a 11:45 hores, tindrà lloc la jornada tècnica en línia 'Models viables cooperatius agroalimentaris a la Catalunya Central'.

En l’àmbit agroalimentari i rural en els darrers anys han anat apareixent cada cop més iniciatives vinculades a l’agroecologia, al consum ecològic i de proximitat, i a projectes holístics i integrals que abracen la sobirania alimentària.

A través de la presentació d'un estudi s'intentarà posar focus en aquelles iniciatives de la Catalunya central que han anat proliferant més enllà de les tradicionals cooperatives agràries, com són les “noves” fórmules que s’imbriquen amb diferents corrents de l’ESS, el cooperativisme, la sobirania alimentària, i l’agroecologia i que cerquen treballar de forma enxarxada per defensar aquests valors i cercar sinergies per a transformar el model agroalimentari.

Aquesta jornada es realitza en línia. L'aforament és limitat i cal inscripció prèvia. El dia abans de la jornada els inscrits rebran l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podran seguir-la. 

Programa

Inscripcions