Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Participa a la jornada tècnica sobre 'Ramaderia extensiva, noves tecnologies i xarxes socials'

Es farà el divendres 12 de novembre a la Casa del Parc Nacional d’Espot (Carretera de Sant Maurici, 5 25597 – Espot, Lleida)

Jornada tècnica 'Ramaderia extensiva, noves tecnologies i xarxes socials'.
Jornada tècnica 'Ramaderia extensiva, noves tecnologies i xarxes socials'

El proper divendres 12 de novembre es realitzarà la jornada tècnica 'Ramaderia extensiva, noves tecnologies i xarxes socials'. L'avenç de noves tecnologies ha permès que la revolució digital i intel·ligent també hagi arribat a la ramaderia. La integració d'aquestes noves tecnologies (i la connectivitat a través de les xarxes) a l'entorn rural és un impuls clau per acabar amb l'anomenada brecha digital que separa les grans zones urbanes del camp.

La ramaderia extensiva es va incorporant poc a poc a l’era digital utilitzant aquelles eines tecnològiques que s’han creat per facilitar la feina al sector. Aquesta jornada pretén donar a conèixer diferents experiències d’ús de tecnologia en el sector de la ramaderia extensiva i propiciar-ne un debat fructífer.

La jornada es podrà seguir on-line o també presencialment (a la Casa del Parc Nacional d’Espot, Carretera de Sant Maurici, 5 25597 – Espot, Lleida)

Inscripcions jornada on-line

Inscripcions jornada presencial

Programa