Participa a la jornada tècnica 'Vincles entre el model productiu actual i les tendències alimentàries noves'
L’objectiu és establir vincles entre el model productiu actual i el que s’està construint amb les noves tendències alimentàries accelerades, en gran part, pel canvi climàtic i la crisi sanitària de la COVID-19
El proper 2 de desembre a les 17:30 hores tindrà lloc la jornada tècnica en línia 'Vincles entre el model productiu actual i les tendències alimentàries noves'.
L’agricultura i la ramaderia tradicional estan cada vegada més saturades i és difícil crear valor afegit. La nova pagesia i els nous lideratges de persones joves dibuixen un horitzó amb futur on la sostenibilitat, la rendibilitat i la qualitat són valors que es van consolidant. Però hi ha dificultats, com ara el relleu generacional, per falta de terres i altres motius.
L’objectiu de la jornada és establir vincles entre el model productiu actual i el que s’està construint amb les noves tendències alimentàries accelerades, en gran part, pel canvi climàtic i la crisi sanitària de la COVID-19.
Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.