Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Participa en la VIII edició del Premi Ruralapps!

S’estableixen dues modalitats de participació: Ruralapps-Professional i Ruralapps-Ciutadania. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 15 d’abril.

Premi Ruralapps 2021.
Premi Ruralapps 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat la VIII edició del Premi Ruralapps amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari i rural, i alhora distingir les empreses que hagin desenvolupat les millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agroalimentari i del medi rural.

S’estableixen dues modalitats de participació: Ruralapps-Professional per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agroalimentari, forestal i pesquer, i Ruralapps-Ciutadania per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i que facilitin l'accés a la informació sobre l'àmbit agrari, alimentari i/o rural. Cada categoria preveu un primer premi de 3.000 euros. 

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 15 d’abril.