Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Participa als tallers sobre circuits curts de comercialització i noves tendències alimentàries

Els tres tallers tindran lloc el 8, 11 i 22 de novembre a través de la plataforma Zoom

Tallers sobre circuits curts de comercialització i noves tendències alimentàries.
Tallers sobre circuits curts de comercialització i noves tendències alimentàries

MENDINET i ARCA, amb la col·laboració de l'Associació Leader de Ponent, proposen 3 tallers virtuals amb l'objectiu de crear un espai de diàleg del qual sorgeixin accions concretes a realitzar en el marc del projecte de cooperació Acercamiento Rural-Urbano, entorn de circuits curts de comercialització i noves tendències alimentàries.

Els tallers van dirigits a associacións de productors, petites empreses agroalimèntaries, tècnics/ques de desenvolupament rural, petit comerç i grups de consumidors. (Es tracta de tallers virtuals a través de la plataforma Zoom, i que es faran en castellà.)

L'objectiu d'aquests tallers és crear un espai de diàleg del qual sorgeixin accions concretes a realitzar en el marc del projecte, entorn de les següents temàtiques:

1) Nous marcs normatius per a circuits curts de comercialització i venda directa (8 de novembre de 2021)

15:30 hores: Presentació

15:40 hores: Diàleg entre els experts (escenari actual, contextualizació de la creació de la normativa, a què respon aquesta iniciativa, quin és l'escenari del futur visualitzat i claus per a la seva implantació). 

16:10 hores: Dinàmica de grup (Raiels)

17:30 hores: Cloenda 

Persones expertes: 

ARANTZA MADARIAGA ABERASTURI, Directora de Elika Fundación Vasca para la Seguridad Agroalimentaria

ESTER PISA MONTEVERDE, Responsable de Seguiment i Prospecció de la Qualitat Agroalimentària Servei de Promoció de la Qualitat Agroalimentària

2) Petita distribució en circuits curts de comercialització (11 de novembre) 

15:30 hores: Presentació

15:40 hores: Diàleg entre els experts (realitat actual i el futur proper, problemàtiques i estratègies del petit productor de CCC, i influència de les tendències del mercat).

16:10 hores: Dinàmica de grup (Raiels)

17:30 hores: Cloenda 

Persones expertes: 

JOSE PABLO LARREA AGIRRE, Responsable de comunicació i màrketing de Baserria KM0

JORDI PUIG ROCA, Coordinador de L'Espigall. Ambientòleg. Doctor en Ciències Ambientals, especialista en Canvi Climàtic i Canvi Global Ambiental

3) Com adaptar-se a les necessitats del mercat (22 de novembre)

15:30 hores: Presentació

15:40 hores: Diàleg entre els experts (contextualització de la innovació al sector agroalimentari, anàlisi de tendències i identificació de noves oportunitats d'innovació al sector, i claus per innovar)

16:10 hores: Dinàmica de grup (Raiels)

17:30 hores: Cloenda 

Persones expertes: 

VIRGINIA MATESANZ RIAÑO, Directora de Processos d'Innovació del Clúster de Alimentación de Euskadi

CLARA BARTRA COROMINAS, Directora General de FoodTech Hub Barcelona, de Forward Fooding

Per participar-hi és necessària inscripció prèvia.

Consulta el programa aquí

Per a més informació contactar amb ARCA, MENDINET (mendinet@mendinet.org) o Associació Leader de Ponent (https://www.leaderponent.cat)