Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Posicionament dels territoris rurals i pesquers de Catalunya

L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), en representació i conjuntament amb els Grups d’Acció Locals dels territoris rurals i pesquers de Catalunya, davant els fets succeïts aquests últims dies i la situació generada a les institucions catalanes, volem mostrar tot el nostre suport al govern de Catalunya i a les seves institucions.

Volem expressar i refermar-nos públicament en l’aposta ferma que sempre hem fet els territoris rurals i pesquers pel diàleg, el consens i la concertació del món públic i el món privat, essència de la metodologia Leader que ens defineix. Aquesta nostra manera de fer requereix el ple exercici de la llibertat d’expressió i dels drets socials, civils, i polítics fonaments de la nostra societat democràtica.

És per això també que ens sumem a les manifestacions publicades per les entitats agràries i pesqueres de Catalunya (JARC,UP,FCAC,FNCCP), socis dels Grups d’Acció Local, i ens posem al costat de les entitats que representen el teixit econòmic i social del país que prenen posició davant la situació.

Document de posicionament