Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

"Pràcticum ODISSEU". Talent jove als territoris rurals

"Pràcticum ODISSEU". Talent jove als territoris rurals.

Pràcticum ODISSEU és un projecte que uneix els joves universitaris de les zones rurals amb les empreses i entitats del propi territori, mitjançant un programa de pràctiques.

Una iniciativa de la Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca, a través de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, en el marc del projecte ODISSEU, que pretén incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques a les empreses rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.

Les pràctiques ODISSEU tenen una durada mínima de 300 hores, a cursar entre els mesos de febrer i setembre de 2016, i compten amb una remuneració econòmica d'un mínim de 5€/hora, 2,5€ dels quals corresponen a l'ajut ODISSEU a les empreses que participen a la iniciativa. 

A les empreses participants, les pràctiques ODISSEU els permeten:

  • Conèixer candidats amb formació avançada que puguin incorporar-se posteriorment a l’empresa o bé desenvolupar-hi una àrea de treball.
  • Obtenir un ajut per a remunerar a estudiants en pràctiques (2,5€/hora) i l’estalvi dels costos de tramitació del conveni de cooperació educativa amb les universitats.
  • Difondre la seva oferta de pràctiques a totes les universitats catalanes i facilitar el procés de cerca de candidats, en tractar-se de pràctiques remunerades i amb una preselecció de candidats per part de les universitats.

Si ets una empresa interessada en participar al PRÀCTICUM, pots consultar tota la informació al web, o bé contactant a info@odisseujove.cat 973 481 644. Tens temps fins al 13 de desembre per enviar la teva oferta.