Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Premi a la Innovació Tecnològica 2012

En la seva XI edició, els  Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària - PITA han distingit Cellers Domenys, l'Agropecuària Mas Bes i el jove emprenedor Pere Muixí.

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural  ha presidit l’acte de lliurament del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) en les seves diverses variants, corresponent a l’any 2012, edició en la qual s’han presentat un total de 35 candidatures. Aquest guardó es va convocar per primera vegada l’any 2001.
En el decurs de l’acte, el conseller Pelegrí ha destacat, una vegada més, que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Innovació i Medi Natural (DAAM), que ha instituït el premi, aposta de manera decidida per la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+I), per tal de garantir i millorar la competitivitat del sector agroalimentari de Catalunya.

Amb aquest premi anual, el DAAM vol distingir i premiar les empreses agràries o les seves entitats associatives i les agroindústries que hagin introduït en el seu procés productiu elements tecnològics innovadors i hagin obtingut, com a conseqüència d’aquesta introducció, resultats beneficiosos pel que fa a l’economia, l’ergonomia, la qualitat, la seguretat o la sostenibilitat de les produccions.

 
 
FONT: Ruralcat