Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Premis ADNemprèn

Premis ADNemprèn.

Mas Vinyoles Venture Factory, l’Ajuntament de Torelló i la Universitat de Vic -UCC convoquen els Premis ADNemprèn, emprenedors a la Catalunya Central. Catalunya és un país històricament emprenedor, però en els darrers anys aquesta tendència s’ha reforçat i s’ha democratitzat. No obstant això, la imatge de l’emprenedoria segueix massa lligada al context urbà. Convé, doncs, incentivar, reconèixer i crear nous referents d’emprenedors vinculats al territori i no per això menys vinculats a conceptes com la innovació, l’ambició disruptiva, la internacionalització, la competitivitat o la responsabilitat social.

Els Premis ADNemprèn volen reconèixer i premiar la trajectòria d’emprenedors/ores sorgits a la Catalunya Central que siguin referents per a tots aquells que aposten per l’emprenedoria com a forma d’encarar el futur professional i generar impacte econòmic i social. Els premis volen reconèixer els “atributs ADNemprèn”: l’actitud emprenedora, la visió de futur, l’ambició innovadora i d’internacionalització, la capacitat de gestió empresarial i el compromís social i ambiental amb el territori. Els premis s’atorgaran a persones o a equips, més enllà del projecte. Des de la Catalunya Central, es vol mostrar que el territori també és un factor clau i facilitador de l’emprenedoria i que aquesta no és només un fenomen de grans ciutats. Els premis volen ser, també, una plataforma per establir ponts de relació entre les noves generacions d’emprenedors actuals i grans emprenedors consolidats. La Catalunya Central té emprenedors consolidats de grans projectes empresarials que tenen ADN emprenedor.

Es convoquen els premis següents:
Premi 1. Premi ADNstarter

Es premiarà la trajectòria d’una persona emprenedora i la seva projecció de futur associada al o als projectes que hagi promogut i/o estigui promovent. Aquest premi l’atorgarà l’Ajuntament de Torelló.

Premi 2. Premi ADNtransformer

Es premiarà la trajectòria d’una persona major de 48 anys que hagi reorientat la seva carrera professional vers l’emprenedoria, tot valorant el projecte que estigui promovent i la superació del plus de dificultat que sol presentar-se en aquest cas. Aquest premi l’atorgarà la Fundació de la Universitat de Vic.

Premi 3. Premi ADNsmart clean

Es premiarà una persona emprenedora (o un equip) que lideri un projecte empresarial tecnològic, sòlid i innovador en els camps de les anomenades cleantech o smart tech. Aquest premi l’atorgarà la Fundació de la Universitat de Vic.

Premi 4. Premi ADNgurú
S’institueix un premi honorífic a una persona amb una llarga trajectòria emprenedora, que encarni els atributs de l’ADNemprèn i pugui representar un referent per a les noves generacions d’emprenedors.

Per a cadascun dels premis  se seleccionaran tres finalistes nominats, entre els quals se seleccionarà el guanyador.

Poden presentar-se als Premis ADNemprèn emprenedors/ores d'Osona, la Garrotxa, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i el Ripollès.

Data límit per inscriure's: 31 de juliol de 2017.

Més informació premis ADNemprèn
Bases premis ADNemprèn


FONT: www.adnempren.cat - Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura