Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Premis de la CTP “Joventut” i “actors dinàmics” 2013

L’any 2009 es creen els Premis de la CTP (Comunitat de Treball dels Pirineus) per promoure les actuacions de cooperació transfronterera en aquest territori.
Aquest concurs anual està format per dos blocs l'objectiu dels quals és donar suport, promoure i valorar les accions exemplars de cooperació transfronterera dirigides per actors del territori transpirinenc.


Premi de la CTP “Joventut” 2013

Premi dirigit a centres d’ensenyament secundari o de formació professional, associacions, centres culturals, centres de joves... del territori de la CTP, que duen a terme accions transfrontereres a favor de la joventut.

Quan?
El concurs s'obre del 13 maig al 30 de agost de 2013

Com?
Baixeu-vos el reglament i el formulari d’inscripció.Premis de la CTP “actors dinàmics” 2013

Amb l’objectiu de reafirmar el seu compromís a favor de la cooperació transfronterera, els membres de la CTP han desitjat fomentar les iniciatives de cooperació que contribueixen al desenvolupament, al reconeixement o a la valorització dels seus territoris amb la creació d’un premi que valora els actors dinàmics i que aposta pel futur dels seus projectes.

Qui hi pot participar?
Tota persona física o jurídica, pública o privada, establerta al territori de la Comunitat de Treball dels Pirineus, l’activitat del qual, el compromís i l’obra creadora tenen una veritable repercussió per al desenvolupament, el reconeixement o la valorització dels Pirineus i dels territoris que formen la CTP.

Quan?
El concurs s'obre del 13 maig al 30 de agost de 2013

Com?
Carregar el reglament i el dossier de candidatura.