Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Presentació de l’Estratègia Catalana d'Adaptació al Canvi Climàtic 2013-2020 (ESCACC)

El Pla de Govern 2011-2014 estableix el compromís d'impulsar polítiques ambientals i de lluita contra el canvi climàtic com un eix transversal i vertebrador del país en coherència amb els compromisos que la Unió Europea ha adquirit en matèria de canvi climàtic. 
És per aquest motiu que, a més dels esforços en matèria de reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle, cal que Catalunya disposi també d'una planificació en matèria d'adaptació. El mateix Pla de Govern recull aquesta necessitat i entre les actuacions a desenvolupar inclou la d'elaborar l’Estratègia Catalana d'Adaptació al Canvi Climàtic 2013-2020 (ESCACC) per tal d'identificar les zones i activitats sotmeses a un major risc a causa dels canvis del clima i plantejar accions per a l'adaptació i, així, esdevenir menys vulnerables. 
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Direcció General de Polítiques Ambientals, ha estat treballant en l’elaboració d’aquesta Estratègia. Amb l’objectiu de mostrar els resultats obtinguts, s'han organitzat diverses sessions de debat territorials que tindran lloc a:   

- Lleida. 2 d'octubre. Centre Cívic del Centre Històric
- Manresa. 4 d'octubre. Sala d'actes del Casino
- Mataró. 9 d'octubre. Centre Cívic Pla d'en Boet
- Tarragona. 16 d'octubre. Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili


Formulari d'inscripció