Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Presentació de resultats del projecte NORDICAT: Estratègia per a la dinamització i la promoció conjunta de les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya

Presentació de resultats del projecte NORDICAT: Estratègia per a la dinamització i la promoció conjunta de les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

   NORDICAT ha estat el projecte estratègic de l’Alt Urgell i la Cerdanya dut a terme el 2016, en el marc de l’actual Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, per a disposar d’una senyalització i comunicació comuna de les pistes d’esquí nòrdic d’ambdues comarques. Amb la finalitat de crear una identitat col·lectiva que en un futur faciliti accions conjuntes de comercialització del nòrdic a Catalunya.

   L’acte de presentació pública del projecte va tenir lloc aquest dimarts, 31 de gener, a les 11 del matí, a l’estació d’Aransa en el decurs d’un esmorzar. L’acte va volia visualitzar els resultats del projecte sobre el terreny així que tot seguit, els assistents, equipats amb esquís o raquetes de neu, van visitar els diferents suports instal·lats a l’estació.

   L’acte va comptar amb la presència del director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson; la subdirectora general de Planificació Rural, Laura Dalmau;  el president del Consorci, Jesús Fierro; el vicepresident, Ramon Moliné; i el president de la Mancomunitat, Albert Batalla.

   A l’Alt Urgell i la Cerdanya es concentra la major part de les estacions d’esquí nòrdic catalanes. Es tracta de Sant Joan de l’Erm, Tuixent–La Vansa, Aransa, Lles de Cerdanya i Guils–Fontanera.

   La valoració final del projecte NORDICAT és positiva havent assolit els objectius que s’havia plantejat el CAUC i amb resultats finals molt satisfactoris que fan pensar en la continuïtat del projecte de cara a l’anualitat 2018.

 

Emissió a Telenotícies Comarques 

FONT: Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) amb la col·laboració del Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya (CAUC)