Presentació del postgrau en Economia, Innovació tecnològica i Qualitat a les Empreses Agroalimentàries.
El passat 1 de juliol, la URV, va presentar en el marc del Campus Universitari de les Terres de l'Ebre, el "Postgrau en Economia, Innovació tecnològica i Qualitat a les Empreses Agroalimentàries".
El postgrau vol capacitar professionalment les persones que treballen o volen treballar en l'àmbit agroalimentari, i facilitar eines de gestió i innovació. S'estructura en mòduls que es poden cursar també per separat en el cas que no es tingui una formació universitària prèvia i es reconeixeran com a cursos d'extensió. S'han activat, per part dels quatre Consells Comarcals de les Terres de l'Ebre, unes beques que poden arribar a cobrir el 40% del cost del postgrau. Així mateix, es pot fer ús del crèdit que tenen les empreses per a realitzar formació continuada que pot fer-se efectiu mitjançant l'aplicació de bonificacions a les quotes de la Seguretat Social un cop finalitzada la formació.