Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Primer mercat Gustum a la Fira de l’Ametlla de Vilagrassa

Aquest proper diumenge 23 de setembre Vilagrassa celebra la 9a Fira de l’Ametlla, que any rere any ret homenatge a aquest cultiu i a tota l’activitat agrícola que comporta, arreladala població des de temps passats. El projecte GUSTUM de desenvolupament rural i promoció dels productes agroalimentaris de qualitat se suma per primer cop a la Fira i organitza un mercat de productes agroalimentaris locals del territori lleidatà.
Amb aquesta acció Gustum impulsa la promoció de productors i elaboradors alhora que fomenta la pedagogia a favor del “producte de qualitat” davant l’intrusisme dels que utilitzen aquesta categoria sense donar garanties. Tots els establiments seleccionats certifiquen al consumidor que allò que compra és realment un producte elaborat per la persona que el ven i fet al nostre territori.

En aquesta ocasió hi  assistiran unes 20 parades ben assortides de productes produïts a diferents comarques de Lleida, entre les quals es podrà trobar oli, vinagre, formatge, embotits, xocolata, coques, galetes,vi, fruita seca, melmelades, fruita i verdura, entre altres. El consumidor gaudirà triant entre el millor de casa nostra, tot un passeig pels sentits del gust i les olors.
Aquesta en serà la primera edició, però Gustum té l’objectiu de reproduir el mercat en altres fires i poblacions que ho sol·licitin.


FONT: projecte GUSTUM