Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Primera edició del cicle de conferències "Noguera Rural: Empreses amb Futur"

El proper 10 de març s'inicia el cicle de conferències "Noguera Rural: Empreses amb Futur". Un seguit de jornades formatives impulsades amb l'objectiu de posar a l'abast a empresaris/àries i emprenedors/res les tècniques i tecnologies més innovadores tant en la gestió empresarial, com en la comercialització del producte, per tal que puguin aprofitar al màxim la diversitat dels recursos propers, des de l'explotació agrícola, fins al turisme de lleure o gastronòmic.

El cicle de conferències tractarà temàtiques clau com el lideratge, les xarxes socials, la marca com a referent, la cuina de proximitat, el turisme rural i el cooperativisme com a model empresarial, entre d'altres. Les conferències, que es duran a terme en diferents municipis de La Noguera, es complementaran amb taules d'experiències, tasts de productes locals i visites a espais d'interès des de la perspectiva de la cerca d'oportunitats.

La primera conferència es farà el proper 10 de març a Vallfogona de Balaguer. Sota el títol "Lideratge femení en l'empresa rural", la jornada vol servir per facilitar eines a les joves, dones i emprenedores del món rural, que els permetin liderar el seu projecte empresarial i poder així transformar la seva realitat, i també la del seu territori.

Aquest cicle està organitzat pel Consorci Grup d'Acció Local Noguera Segrià - Nord, amb el suport del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Consell Comarcal de la Noguera, a través de l'Àrea de Joventut i el Servei d'Informació i Atenció a la Dona.

Programa

FONT: Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord