Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Priordei

Priordei és un nou projecte oleícola que neix gràcies a l'associació entre Copaga i la cooperativa andalusa Hojiblanca per comercialitzar l'oli verge extra i l'olivada del Priorat. L'objectiu d'aquest projecte oleícola és cooperar i trobar punts en comú amb altres empreses per tirar endavant projectes competitius i de futur. 

En una primera fase, Priordei produirà un total de 150.000 litres d'oli, que s'obtindran de 570.000 quilos d'oliva arbequina proporcionats per la Cooperativa Agrària de Margalef. El seu objectiu és oferir olis i olivada gourmet que siguin referents en qualitat i excel·lència, innovació i disseny.

L'acte de presentació de la marca Priordei va tenir lloc la setmana passada a Barcelona, i va estar presidit per Josep Maria Pelegrí, conseller del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. El conseller ha animat al sector oleícola català a fer compatible l'activitat empresarial amb el medi natural, i ha afegit que amb els nostres actius es poden trobar "vies per aportar progrés al món rural sense necessitat d'entrar en subvencions o estratègies insostenibles a llarg termini".

FONT: Ruralcat