Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Programa Investment Readiness de formació i assessorament a empreses

Investment Readiness és un programa impulsat per GLOBALleida, amb l'objectiu de facilitar formació i assessorament a les empreses que tinguin la seva seu social a la província de Lleida i que vulguin portar una nova idea al mercat, o bé impulsar el creixement de la seva empresa.

GLOBALleida vol donar suport als emprenedors en les necessitats següents:
 
1. Capital / finançament.
2. Assessorament en el model de negoci.
3. Acompanyament en el procés amb els stakeholders.
4. Assessorament en àrees puntuals (financera, jurídica, comercial, etc.). 

El programa de formació i assessorament que es planteja es basa en un sistema de treball organitzat en diverses sessions de consultoria i assessorament amb cada una de les empreses. En aquestes sessions de treball  s’aplicarà la metodologia del Doing Together (el consultor facilita a l’empresari dades objectives que ajuden a reflexionar sobre el conflicte. L’empresari pren les decisions en funció d’aquestes dades, de les quals n’ha pogut comprovar l’impacte amb el contrast de parers). Aquesta metodologia serveix no només per treballar i assolir els objectius de l’empresa client, sinó que enriqueix el know-how de la direcció de cara a decisions i estratègies futures.

El programa està constituït per diferents etapes a les que els emprenedors podran accedir de manera continuada, del 17 de setembre fins al 17 de desembre.

I Fase: Sessions d’acompanyament individual
Aquestes sessions d’acompanyament es realitzaran de forma individual entre el formador i els emprenedors, cada dilluns  del 17 de setembre al 17 de desembre. Els aspectes que es valoraran al llarg de les sessions seran els següents:
 
•  Validació dels emprenedors: entrevista en profunditat; entrevista per competències: DAFO de l’emprenedor.
•  Validació del model de negoci: entrevista en profunditat; informació bàsica de sector/mercat/solució aportada; DAFO del negoci.
 
II Fase: Mòduls de formació tècnica a l’emprenedor
Des del 18 de setembre fins l'11 de desembre, es faran sessions formatives grupals vinculades a cinc àrees de treball:
 
• Àrea jurídica
• Àrea de finançament
• Gestió i configuració d’equips
• Determinació del model de negoci més adequat
• Àrees funcionals 
 
III Fase: Recolzament en la recerca d’inversors
Cada mes, tots els formadors i GLOBALleida es reuniran per decidir quins són els projectes d’emprenedoria més interessants. Els projectes seleccionats rebran recolzament en la recerca dels inversors més adequats per cada projecte.
 
Inscripcions i més informacióFONT: GLOBALleida