Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Projecte "Femenino Plural: comunidad empresarial online"

AFAEMME, juntament  amb l'Associació de Dones Empresàries i Professionals d'Aragó (ARAM), treballa en el desenvolupament del projecte "Femenino Plural: comunidad empresarial online", enquadrat en el Subprograma Avança Ciutadania Digital, dins de l'Acció Estratègica de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.
Es tracta de la creació d'un pla SMO (Social Media Optimization) que contemplarà diverses accions dins l'entorn d'Internet 2.0, utilitzant eines i tecnologies de codi obert (programari distribuït i desenvolupat lliurement) amb l'objectiu de contribuir a incrementar la promoció i comercialització dels productes i serveis de les empreses participants, tant a nivell nacional com internacional. En concret es pretén la creació d'un Pla de Negoci Estratègic amb la implantació de geolocalitzadors, videoblogs i canals SMO, així com d'eines per l'E-mail màrqueting.
Un màxim de cent empreses podran participar en aquest projecte i beneficiar-se de la implantació d'aquestes eines i utilitats, a més d'obtenir formació personalitzada i el manteniment oportú durant un any.
Si ets dona i tens interès en què la teva empresa participi en aquest projecte, o en rebre informació més detallada, descarrega el formulari adjunt i envia'l a:
projectassistant@afaemme.org.

Termini per rebre les candidatures: dimarts dia 29 de març.

Formulari