Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Punt d’informació “Talent jove al món rural” a la Fira del Treball de Cerdanya

Punt d’informació “Talent jove al món rural” a la Fira del Treball de Cerdanya.

Els dies 21 i 22 d’octubre tindrà lloc la "4a edició de la Fira del Treball de Cerdanya", organitzada pel Consell Comarcal de Cerdanya, al Palau d’Esports i Congressos d’Alp.

La Fira s’iniciarà amb la conferència “Xarxes socials i marca personal aplicades a la recerca de feina” a càrrec de l’empresari i formador Alfredo Vela, a les 20:15 h del divendres.

L’endemà, l’organització pretén posar en contacte les persones que busquen feina i les empreses que cerquen personal. La passada edició va comptar amb uns 200 participants i algunes d’aquestes trobades laborals van acabar amb contractes de feina temporals i també fixos. Enguany, s’espera tornar a assolir resultats positius a favor de la inserció laboral de les persones de la comarca que actualment es troben a l’atur i especialment del col·lectiu jove.

En el marc del projecte "Odisseu", dins l’acció del "cercle out" per arribar al talent jove que es troba fora del territori, el Consorci GAL Alt Urgell –Cerdanya hi participarà amb un punt informatiu per a donar a conèixer les eines del projecte per a facilitar l’ocupabilitat de joves a la comarca: l’eina Retorna i els ajuts al Pràcticum entre altres…

Dissabte, la "Fira del Treball" serà oberta de les deu del matí a les dues del migdia. A més, per primera vegada hi haurà un servei de transport gratuït des dels municipis ceretans fins a Alp.

FONT: www.odisseujove.cat