Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

REDR estrena podcasts

Ja es pot escoltar 'La Plaza de REDR', el primer podcast en castellà sobre l'actualitat del desenvolupament rural sostenible i els grups LEADER.

Podcast 'La Plaza de REDR'.
Podcast 'La Plaza de REDR'

Amb l'objectiu d'ampliar el seu públic potencial a una audiència més jove, des de REDR estan explorant noves vies de comunicació alternatives, per a fer més gran el seu radi d'acció i tractar d'acostar la realitat del medi rural a un sector més jove de la població, un perfil demogràfic fonamental de cara a dinamitzar el territori, i una de les seves principals palanques de canvi.

Per això, REDR ha publicat el primer programa del nou podcast 'La Plaza de REDR', el primer espai radiofònic en castellà sobre l'actualitat del desenvolupament rural sostenible i els grups LEADER. En aquest primer programa, s'analitza l'estratègia per a joves de REDR i entrevisten a María Teresa Pérez, directora de l'INJUVE, l'Institut de la Joventut, entitat amb la qual REDR col·labora de manera estreta per a crear sinergies que beneficiïn als joves rurals.

Com escoltar-lo i descarregar-lo: 

  1. Des de la plataforma iVoox: https://bit.ly/3vu5KW4
  2. En breu, estarà accessible també des d'Spotify, on també es troben allotjades totes les seves llistes de reproducció “Sonido Rural”: https://open.spotify.com/user/redr500?si=06f24808b1694515