Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Reflexió sobre la Responsabilitat Social a l’Administració Pública, en una jornada al Castell de Miravet

Representants de l’administració pública i professionals i experts en matèria de desenvolupament local sostenible reflexionaran el proper dia 20 de setembre a Miravet (Ribera d’Ebre) sobre el paper del sector públic en la promoció i l’impuls de la Responsabilitat Social Empresarial com a eina de creixement i competitivitat. La jornada forma part de les accions de sensibilització i formació del programa de cooperació interterritorial, Gestió Sostenible Rural, finançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat.

L’acte, que tindrà lloc a l’emblemàtic Castell de Miravet, començarà a les 9,30 del matí i comptarà amb la participació del director general de Desenvolupament Rural de Catalunya, Jordi Sala;  de l’expert i consultor de RSE, Josep Maria Canyelles; del director general d’Economia Social i Cooperativa i del Treball Autònom de Catalunya, Xavier López i del Director General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del govern d’Aragó, Javier Navarro. També està programat un panell d’experiències públiques entorn la RSE, en el qual la tècnica de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró, Montse Cusachs presentarà la xarxa Retos de Territoris Socialment Responsables i el coordinador de programes del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya, Oriol Tarrats, el projecte Interreg Cogita.
A la tarda, els assistents que ho desitgin podran fer una visita guiada al Castell de Miravet i navegar pel Riu Ebre amb el llaüt tradicional Lo Roget de l’ajuntament d’Ascó.

Gestió Sostenible Rural és un projecte de cooperació interterritorial entre divuit Grups d’Acció Local de Catalunya, Balears i Aragó –coordinat per ADRI-NOC-, que preveu la implantació de polítiques de Responsabilitat Social Empresarial en les empreses beneficiàries dels ajuts Leader. Amb aquest programa, que s’ha desenvolupat entre els anys 2009 i 2012, es pretén impulsar la sostenibilitat i la RSE de les activitats econòmiques dels territoris rurals, avançar cap a la creació de Territoris Socialment Responsables i afavorir la intercooperació i la creació de sinergies entre territoris rurals sostenibles.


FONT: projecte GSRural