Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Representants de Grups d'Acció Local i Xarxes Territorials de tot Espanya van participar ahir a l'Assemblea General de la ReDR

Representants de Grups d'Acció Local i Xarxes Territorials de tot Espanya van participar ahir a l'Assemblea General de la ReDR.

Representants de Grups d'Acció Local i Xarxes Territorials de tot Espanya van participar ahir, 20 de juny, a l'Assemblea General de la Red Española de Desarrollo Rural, celebrada a la seu de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

L'Assemblea va començar després de la Junta Directiva de la ReDR, que es va celebrar anteriorment, i va estar presidida per Rosario Andújar Torrejón, presidenta de la Asociación para el Desarrollo Rural de Andalucía (ARA) i vicepresidenta de la ReDR; Pilar Pérez Lapuente, presidenta de la  Red Aragonesa de Desarrollo Rural (RADR) i secretària de la ReDR; i Gonçal Seguí Chinchilla, de l'Associació LEADER Illa de Menorca i representant de Balears a la Junta Directiva.

Els principals assumptes que es van tractar van ser l'aprovació dels comptes i balanços corresponents a l'exercici 2016; el calendari d'activitats; l'Informe de la Presidència sobre el calendari previst per a la renovació de mandats dels càrrecs de la Junta Directiva de la ReDR; o l'aprovació de la Memòria de Gestió 2016, que es va presentar als socis.

A més, es va aprovar que la Red Española de Desarrollo Rural elaborés una carta per mostrar la seva solidaritat amb la Xarxa Portuguesa de Grups d'Acció Local "Minha Terra" després dels fatals esdeveniments que estan tenint lloc al territori portuguès, amb diversos incendis actius que s'han cobrat desenes de víctimes i que segueixen fora de control.

Abans de finalitzar l'Assemblea, va ser el torn dels representants de les diferents Comunitats Autònomes, que van exposar les novetats i l'estat de situació de la implementació de les EDLP-LEADER a la programació 2014-2020 en cadascuna de les seves regions.

El president de la ReDR, Aurelio García Bermúdez, va clausurar l'Assemblea amb un agraïment general als Grups i les Xarxes Territorials, als quals va instar a seguir treballant en els territoris rurals i continuar aquesta tasca i aquest treball en xarxa amb més de dues dècades d'experiència.

FONT I FOTOGRAFIA: ReDR