Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Representants de tots els GAL de Catalunya es reuneixen a Flix Jornades

Representants de tots els GAL de Catalunya es reuneixen a Flix Jornades.

Gerents i tècnics dels 13 Grups d’Acció Local de Catalunya, juntament amb representants del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, s’han concentrat entre els dies 26 i 28 d’octubre a Flix per treballar en el disseny d’una nova eina tecnològica de treball adreçada a la gestió del desenvolupament rural.

Durant aquests tres dies s’han realitzat un seguit de tallers i taules de debat on s’han definit fins a 14 processos de relació i col·laboració entre els diferents equips tècnics dels GAL. La finalitat d’identificar i descriure les pautes de treball dels Grups d’Acció Local, és buscar la seva aplicació dins la nova plataforma informàtica de treball. Amb aquest programa informàtic es pretén impulsar les relacions entre els diferents grups del territori català i fomentar una nova filosofia de treball més col·laborativa, o el que és el mateix, impulsar un veritable treball en xarxa. Alguns dels processos que s’han definit durant les jornades de treball són:

  • Elaboració d’una guia per als promotors privats interessats en sol·licitar ajuts, per tal de simplificar la informació que se’ls facilita.
  • Que ARCA, com a xarxa que integra els grups GAL catalans, contacti i estableixi relació amb altres xarxes d’interès.
  • La simplificació dels processos de sol·licitud d’ajuts, per tal d’aconseguir una millor eficiència a l’hora de gestionar els projectes.
  • ARCA com a gestora de la informació que produeixin els grups GAL, per tal de centralitzar i unificar les comunicacions que s’emetin.

La Xarxa de Desenvolupament Rural és un projecte de cooperació que integra els 13 Grups d’Acció Local existents a Catalunya, la Fundació Garrotxa Líder, el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i que està coordinat per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya.

FONT: Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya. ARCA

Tel: 973 48 17 52

comunicacio@arca-dr.cat