Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Resultats FOPROMAR

Aquest projecte ha servit per realitzar un pla de formació permanent i unes propostes de formació inicial per a cobrir les necessitats competencials dels nous mestres rurals

Informe final projecte E+ FOPROMAR.
Informe final projecte E+ FOPROMAR

El projecte FOPROMAR ha tingut com a objectiu principal proposar un pla de formació permanent i unes propostes de formació inicial per a cobrir les necessitats competencials dels nous mestres rurals. Per a aconseguir-ho, s'han desenvolupat tres accions o objectius:

1. Identificació i anàlisi de les competències específiques del mestre rural vinculades amb la dimensió territorial de l'escola (entorn social i natural).
2. Identificació i anàlisi dels sabers latents a l'escola rural relacionats amb la dimensió territorial de l'escola (entorn social i natural).
3. Elaboració de la proposta de pla de formació permanent i propostes de formació inicial.

Cadascun d'aquests objectius s'ha materialitzat en els productes intel·lectuals, units en conjunt en un sol document titulat “PROJECTE FOPROMAR, La formació professional i les competències del mestre rural com a dinamitzador de la dimensió territorial de l'escola rural“, que pots descarregar aquí:

Enllaç a l'Informe final del projecte E+ FOPROMAR.