Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Reunió amb els municipis adherits a la prova pilot del Projecte Viure a Rural

Viure a rural vol facilitar l’accés als recursos i serveis que es poden trobar en els municipis rurals Leader de Catalunya

Mapa de Catalunya de la web Viure a Rural.
Mapa de Catalunya de la web Viure a Rural

Aquest mes de setembre el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya ha convocat dues reunions telemàtiques amb els municipis adherits a la prova pilot del Projecte Viure a Rural per tal d'explicar-los el projecte. En les dues sessions s'explicarà el mateix per tant, tan sols cal que els ajuntaments assisteixin a una de les dues, la que els hi convingui més per dia i per hora.

Les sessions seran: 

  • 22 setembre a les 9.00h
  • 24 setembre a les 13.00h

Tots els inscrits rebran un o dos dies abans l’enllaç per connectar-se a la sala virtual que s'ha creat per a l'esdeveniment.

Us podeu inscriure fent click aquí.

Viure a Rural

Viure a rural vol facilitar l’accés als recursos i serveis que es poden trobar en els municipis rurals Leader de Catalunya. Des d’un mateix lloc web es proporciona informació bàsica, útil i actualitzada dels recursos d’aquests territoris molt diversos que tenen en comú identitats rurals.

Es coneixen experiències europees que han vetllat per tenir un espai de referència o d’acollida a aquests territoris que els faci més accessibles, especialment per a persones que no en són originàries.

Amb la voluntat d’apropar i visibilitzar aquests territoris i llurs recursos i serveis s'ha creat aquesta eina per a tothom que ho necessiti: joves que volen establir-se o retornar, famílies que inicien el seu projecte en un entorn rural, empreses i entitats que volen posar en marxa nous projectes…

En aquesta plataforma hi podreu trobar tots aquells recursos que tenen a veure amb la vida quotidiana de les persones, a nivell individual i col·lectiu, com són: habitatge, treball i emprenedoria, salut, esports, educació, lleure, cultura i medi ambient.