Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Riba-roja d’Ebre acollirà la primera trobada de coworkers rurals i urbans

Primera trobada de coworkers urbans–coworkers rurals, en el marc del projecte de cooperació Leader COWOCAT_RURAL, una iniciativa que treballa per potenciar els espais de coworking en l’entorn rural.

La jornada, prevista pel proper dia 20 de juliol a Riba-roja d’Ebre, s’iniciarà amb una dinàmica de presentació i coneixement entre els participants, seguida d'una sessió de treball per fomentar la creació de projectes. A continuació, els assistents duran a terme un taller pràctic on definiran projectes comuns. La trobada es clourà amb l’exposició de les conclusions que s'hagin extret de la jornada de treball.
Les activitats es duran a terme a l'espai de coworking Zona Líquida de Riba-roja i al Welscamp, on els assistents podran gaudir del magnífic entorn del riu Ebre.

Albert Pujol, del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i membre de Cowocat Rural; i Jordi Silvente, d’Alpha Espai Coworking i president de Cowocat; seran els encarregats de dinamitzar la jornada. 


COWOCAT_RURAL
Aquest projecte es desenvolupa  en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels Grups d’Acció Local de Catalunya, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i està cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural  (FEADER).

Programa

FONT: COWOCAT_RURAL