Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Riba-roja d’Ebre acull la primera sessió formativa del projecte COWOCAT_RURAL

Riba-roja d’Ebre acull la primera sessió formativa del projecte COWOCAT_RURAL.

Aquest divendres, l’espai Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre ha acollit la primera sessió formativa del projecte de cooperació COWOCAT_RURAL, organitzada pel Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS).

COWOCAT_RURAL és una iniciativa impulsada pel Consorci que té com a objectiu promoure l'emprenedoria a través de les TIC, potenciant la creació d'espais de coworking en territoris rurals i fomentant els valors del coworking i del teletreball en aquests territoris. La jornada ha comptat amb l’assistència dels tècnics del Grup d’Acció Local i dels agents de dinamització econòmica del territori.

Durant la sessió formativa s'ha definit el coworking com una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors (internet, disseny gràfic, programació, escriptors/es, periodisme, arquitectes, etc.) compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts. El projecte pretén transferir properament aquesta formació a la resta dels territoris Leader que participen al projecte.

COWOCAT_RURAL parteix de l’experiència de l’espai Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre, un centre municipal destinat a l'impuls del teletreball, del coworking, i a la dinamització i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació entre ciutadans i empreses.

Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de l’Eix 4 Leader del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, pel període 2007-2013, i està cofinançada pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

 

FONT: Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS)