Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

S’impulsa el Programa FITA al Parc Natural de l’Alt Pirineu i la seva àrea d’influència

Durant el mes de juny s'inicia el Programa FITA de suport a la creació i desenvolupament d'empreses innovadores en entorns rurals a l’àmbit territorial del Parc Natural de l’Alt Pirineu i la seva àrea d’influència.

FITA és un programa d’acompanyament integral per a persones emprenedores que volen crear o millorar la seva empresa basat en la formació, l'assessorament estratègic, la innovació i el finançament. S'adreça a qualsevol persona que vulgui explorar la seva capacitat emprenedora posant en funcionament una activitat empresarial o bé que vulgui innovar en una empresa existent.

Els integrants del programa participaran en dos seminaris, el primer de dos dies de durada i el segon d’un, que  combinaran sessions formatives amb tallers, reunions d'intercanvi i treball individual. Aquests seminaris tenen com a objectiu prendre consciència de la capacitat emprenedora, definir, desenvolupar i posar a prova la idea de negoci i, finalment, crear un prototip de negoci innovador. També es realitzarà una sessió de presentació de prototips a possibles clients o inversors.
En una segona fase, tots els prototips de negoci seran analitzats i aquells que demostrin la seva viabilitat disposaran d'un equip d'assessors que col·laboraran en la posta en marxa del projecte i en la recerca del finançament.

El tret de sortida del programa es realitzarà el dia 6 de juny, amb la realització del Seminari Intrèpid, a càrrec de Xesco Espar (www.xescoespar.net). Durant aquesta sessió, les persones interessades participaran en el “Seminari Intrèpid” i seran informades detalladament sobre el Programa FITA.


ProgramaFITA