Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

S'impulsa la quarta edició del "Fòrum d'Inversió Verda: invertir en biodiversitat"

La Fundació Biodiversitat - MAGRAMA, amb la col·laboració de Keiretsu Forum Spain (xarxa internacional d'inversors privats), organitza el IV Fòrum d'Inversió Verda: invertir en biodiversitat, en el qual es presentaran projectes empresarials amb necessitats de finançament que tinguin un impacte positiu en la biodiversitat.
Aquest és el tercer fòrum en el qual col·laboren les dues entitats, i el quart que organitza la Fundació Biodiversitat, amb l'objectiu de canalitzar inversió cap a empreses vinculades al medi ambient. L'actuació, que es realitza en el marc de la "Green Week 2016",  tindrà lloc el dia 30 de maig a Madrid (CaixaForum) i Barcelona (per videoconferència).

Els requisits per poder formar part del procés de selecció i presentar el projecte davant el comitè de selecció (Deal screening) són els següents:
• Ser una empresa que realitzi una activitat amb impacte positiu en la conservació de la biodiversitat i que tingui un impacte social positiu.
• Oferir interès inversor, és a dir, una acceptable rendibilitat a mitjà termini.
• Estar en fase de vendes o pre comercialització.
• Valor de la companyia inferior a 2 Milions €.
• Buscant una ronda de finançament entre 50 i 500 mil euros per capitalitzar l'empresa.
• Equip format per més d'una persona.

Les empreses interessades poden presentar la seva proposta mitjançant  el següent formulari. Un cop completat cal enviar-lo a redemprendeverde@fundacion-biodiversidad.es amb còpia a presidencia@keiretsuforum.com.
La data límit per presentar el formulari és el 10 de maig del 2016.

Les empreses seleccionades faran la presentació davant el comitè de selecció (Deal Screening), on en base als criteris establerts s'escolliran entre 8 i 10 finalistes que presentaran al "Fòrum d'Inversió".
De forma prèvia a la presentació al Fòrum, les empreses seleccionades participaran en dos tallers-workshop de preparació, tant per a la presentació del seu projecte davant d'inversors professionals, com per a l'adequació del seu pla de negoci als interessos d'aquests. 

Més informació

FONT: Keiretsu Forum Spain