Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

S'obre el programa "Start-DMC Tourism" dedicat a la creació de productes turístics innovadors

La Direcció General de Turisme, a través de l’Agència Catalana de Turisme, impulsa la quarta edició del programa "Start-DMC Tourism" amb l'objectiu de donar suport a l’emprenedoria en la creació de producte turístic innovador
Concretament es pretén estimular la creació consolidació d'empreses que puguin dinamitzar el territori tot incrementant l’oferta de productes turístics experiencials i la seva comercialització.

El programa s'adreça a:

  • Start-ups que tinguin un projecte en l’àmbit del disseny i la comercialització d’experiències turístiques diferents, més experiencials, més emocionals, amb l’objectiu de posar en valor els recursos turístics del seu territori i que vulguin dur-lo a terme de forma productiva i viable per tal de consolidar-se d’una manera accelerada. 
  • empreses, especialment del sector de la intermediació turística, que vulguin reorientar la seva activitat cap aquest entorn de gestió de les experiències turístiques a les nostres destinacions. 

El programa que es posa a disposició de les empreses consta de:

  • 30 hores de treball individual amb un mentor, amb l’objectiu de definir l’estratègia i impulsar un pla de creixement a mida. 
  • Sessions (tallers, capacitació,…) amb experts externs i/o emprenedors on es tracten les claus en els aspectes de validació, comercialització i management. 
  • Sessions per ampliar el coneixement del sector turístic i la xarxa de contactes. Des de visites i trobades amb professionals de l’ACT i del sector fins a sessions especialitzades amb experts.

El Pla, valorat en 6.000 € per projecte, no suposa cap cost per a les empreses seleccionades.

Termini d'inscripció obert fins el 15 de març.

Més informació

FONT: Agència Catalana de Turisme