Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

S'obre la convocatòria del "Programa de Cupons a la Innovació"

S'obre la convocatòria del "Programa de Cupons a la Innovació".

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat, en data 20 de juny de 2017, la convocatòria dels ajuts dels Cupons a la Innovació corresponent a l'anualitat 2017. 
Aquest programa és una iniciativa d'ACCIÓ que pretén ajudar a les empreses a innovar en els seus productes i/o processos, alhora que estableixen col·laboracions estratègiques. 

Què és?
Un cupó a la innovació és un descompte econòmic directe per a la contractació de serveis realitzats per proveïdors acreditats per ACCIÓ. 

Què s’obté?
Accés ràpid, àgil i flexible a serveis d’innovació, mitjançant un descompte directe en la factura del teu proveïdor.

Tipologies de cupons

  • Cupons d’innovació. Destinats a empreses d’entre 5 i 100 treballadors per a dissenyar nous productes o a millorar la gestió de la innovació.
  • Cupons de tecnologia. Destinats a empreses d’entre 5 i 100 treballadors per a contractar serveis tecnològics.
  • Cupons d’ecoinnovació. Destinats a empreses d’entre 5 i 100 treballadors per a contractar desenvolupaments d’ecoinnovació, entenent-la com aquella innovació que contribueixi al desenvolupament sostenible, reduint l’impacte medi ambiental i optimitzant l’ús dels recursos i que permeti generar nous productes, processos i/o models de negoci que evitin el deteriorament del medi ambient.

El Programa de Cupons a la Innovació consta de 4 fases

  1. Les empreses interessades han d'escollir la tipologia de cupó que els interessi i el proveïdor amb qui volen treballar.
  2. Presentar la seva sol·licitud emplenant el formulari amb les seves dades, el cupó i el proveïdor escollit, i presentar-lo a ACCIÓ (de manera presencial o per correu administratiu).
  3. Gaudir del servei: quan les empreses rebin la resolució d'acceptació per part d'ACCIÓ, obtindran el seu cupó per poder començar a desenvolupar el servei. Disposen de 8 mesos per poder dur a terme el servei.
  4. Justificar la feina feta: un cop finalitzat el servei, caldrà que les empreses facin arribar el cupó al seu proveïdor i que aquest el presenti a ACCIÓ correctament emplenat i signat, juntament amb el justificant del pagament que li han realitzat.

Fins quan es pot fer la sol·licitud?
El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins el dia 16 de novembre de 2017, o bé fins que s'exhaureixi la dotació pressupostària dels ajuts.

Bases de la convocatòria
Sol·licitud

FONT: ACCIÓ